Vapaan sivistystyön avoin tutkimustyöpaja 24.-25.8.2017 Mikkelissä
Vapaan sivistystyön teemasta tutkimusta tekevien ja siitä kiinnostuneiden perinteinen avoin tutkimustyöpaja järjestetään elokuussa Mikkelissä osana Vapaan sivistystyön päiviä. Tutkimustyöpajan ohjelma rakentuu osallistujien vapaata sivistystyötä koskevista tutkimusesitelmistä ja niistä käytävästä keskustelusta. Kyseessä voi olla työn alla oleva opinnäytetyö (pro gradu, väitöskirja) tai muu tutkimus. Työpajassa voidaan käsitellä myös lyhyempiä ideapapereita.

Esityksiä tutkimustyöpajaan tarjotaan 16.6 mennessä verkkolomakkeella, joka löytyy täältä:
Vapaan Sivistystyön avoin tutkimuspaja

Lisätietoa tutkimustyöpajasta: PDF 19.5.2017