Olet täällä: Yhdistyssivut > Etusivu > Linkit
Opiskele kansanopistossa -opas

Ota opiksi - Opiskele kansanopistossa 2016-2017

ilmestyi joulukuussa 2015. Opas kattaa kansanopistojen pitkäkestoisen, pääsääntöisesti syksyllä 2016 alkavan opiskelutarjonnan (vähintään kahdeksan viikkoa).

Oppaan alkuosassa muutamat kansanopiston käyneet opiskelijat kertovat opiskelukokemuksistaan. Näiden artikkeleiden yhteydestä löytyvät kyseistä koulutusta tarjoavat opistot.

Karttasivulla näkyy kaikkien kansanopistojen sijainnit.

Oppaasta löydät tietoa myös opiskeluajan toimeentulosta.

Lataa opas (pdf) | Tilaa opas