Valtioneuvosto asetti kestävän kehityksen toimikunnan
Valtioneuvosto asetti torstaina 18. helmikuuta kestävän kehityksen toimikunnan vuosille 2016 - 2019. Toimikuntaa johtaa pääministeri Juha Sipilä, ja varapuheenjohtajana toimii maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Toimikunnassa ovat hallituksen lisäksi edustettuina muun muassa eduskunta, ministeriöt, elinkeinoelämä, kunnat ja alueet, ammattiliitot, kirkko, tiede ja tutkimus sekä järjestöt.

Kansanopistoyhdistyksen kehittämispäällikkö Tytti Pantsar edustaa toimikunnassa Vapaata Sivistystyö ry:tä.

Lue koko tiedote