Työpaikkailmoitus Raudaskylän Kristillisestä Opistosta.
Herännäishenkinen Raudaskylän Kristillinen Opisto on noin 45 työntekijän ja 240 opiskelijan vireä, joustava ja innostava työ- ja oppimisympäristö. Opiston tehtävänä on koulutus-, kansalais- ja kehittämistoiminnan kautta edistää kokonaisvaltaista kestävää kehitystä, globaalisivistystä. Opisto omistaa myös lastensuojelu- ja perhetyöhön keskittyneen Raudasmäen Sosiaalipalvelut Oy:n, jossa on noin 35 työntekijää.

Haemme opistokonsernille

JOHTAJAA
Katso koko työpaikkailmoitus

Sähköinen hakemus on täytettävissä osoitteessa: goo.gl/p1Ffjn

Hakemus tulee lähettää to 14.3.2019 klo 12.00 mennessä.