X

The Finnish Folk High School Association

The Finnish Folk High School Association, which was founded in 1905, acts as a cooperating organisation for all the folk high schools in Finland.

Central areas of cooperation include lobbying, information and marketing, development, education and assessment and international issues.

The Finnish Folk High School Association is a member of The Nordic Folk High School Council which aim is to exchange experiences and ideas and to promote cooperation within the Nordic countries through seminars and meetings.

Contact:
The Finnish Folk High School Association
Annankatu 12 A 18
FI-00120 Helsinki
toimisto(ät)kansanopistot.fi
+358 9 454 2330
www.kansanopistot.fi/
logo
Kansanopistoväen omat sivut. Täältä saat ajankohtaista tietoa
opistojen hankkeista, yhdistyksen tapahtumista ja edunvalvonnasta.
Folkhögskolfältets egna sidor, här får du aktuell information om
folkhögskoleprojekt, föreningens evenemang och intressebevakning.
Olet täällä: Yhdistyssivut > Etusivu > Artikkelit
Kansanopistopäivät 2018
“Saa olla hauskaa!” on Kansanopistopäivien tämän vuoden teema.
JHL-opisto sekä Laajasalon opisto järjestävät 6.-8.kesäkuuta 2018 Kansanopistopäivät Helsingissä. Tänä vuonna päivien teemana on “Saa olla hauskaa!”, jolla viitataan sekä opiskeluun että työntekoon kansanopistossa.

Tarjolla on opiskelua ja hauskanpitoa yhteisten teemojen ääressä luennoilla, työpaijoissa ja erilaisten improvisaatioiden ja osallistumisen keinoin. Teemoja on perinteisesti useita, mutta tänä kesänä pureudutaan erityisesti työhyvinvointiin ja työyhteisön kehittämiseen.

Yhteinen ohjelma sijoittuu JHL-opistolle Sörnäisiin ja Laajasalon opistolle. Vapaa-ajan aktiviteetteja on tarjolla pienpanimo-kierroksesta kiertoajeluun, Kauhujen kävelyyn ja iloisiin iltamiin.

Ilmoittautuminen kansanopistopäiville päättyy 4.5.2018!


Ohjelma ja ilmoittautuminen Kansanopistopäiville
3.4 10:41