Kansanopistokokous 11.-12.10.2018 Helsingissä
Kansanopistokokous 2018 järjestetään Helsingissä Paasitornissa,
Paasivuorenkatu 5 A.
Kansanopistokokouksen ohjelma(PDF)

Kaksipäiväisessä tilaisuudessa tarkastelemme millainen on kestävä kansanopisto ja keitä varten se on, sekä miten kansanopistojen tulisi kehittyä vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

Suomen Kansanopistoyhdistys – Finlands Folkhögskolföreningen ry:n vuosikokous pidetään 11.10. klo 15.00 Paasitornissa, tila: Sirkus, 0-kerros. (tähän on lähetetty erillinen kutsu).

Juhlaillallinen puheenjohtajakautensa vuoden 2018 lopussa päättävän Aki Ojakankaan kunniaksi järjestetään ravintola Meripaviljongissa, Säästöpankinranta 3.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.9.2018.

Hinnat:
Osallistuminen ohjelmaan ja juhlaillalliselle (sis. ohjelman mukaiset ruokailut) 170 euroa/henkilö
Osallistuminen ohjelmaan (sis. ohjelman mukaiset ruokailut, ei juhlaillallista) 120 eur/henkilö

Majoituksen osallistujat varaavat itse.