Kansanopistopäivät 2019 Vöyrillä ja Vaasassa 7.-9.8.2019. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kansanopistopäivien aikana pääsemme tutustumaan kahteen erilaiseen kansanopistoon Pohjanmaalla. Päivien ohjelma sisältää työhyvinvoinnin edistämistä sekä ajankohtaista asiaa aikuiskoulutuksesta ja vapaasta sivistystyöstä. Päivien teema ”Hyvinvoiva Campus” tarjoaa osallistujille uusia ideoita ja työkaluja yhteisöllisyyden tunteen sekä yhdessä – joukkueena – toimimisen kehittämiseen kansanopistojen arjessa. Tapahtuma sopii hyvin myös oman organisaation tykypäiviksi.
Päivien esite(PDF)

Ohjelma(PDF)